Hälsingland

Halloj! jag är i hälsingland om ni vill veta. Vi kom up igår. Och det är bara Tjejorna som är här(: Jag mamma och mormor. Iallafall idag har jag och mamma varit nere vid vattnet. Mormor ville inte hänga med. Men jag och mamma hade det jätte skönt. Vi sola och bada(; Det var ganska kallt i vattnet, men det gick att bada i. Vi komm ner dit vid 12 och kom hem vid 15.Sen när vi kom up så solade mamma ännu mer. Jag satt på en filt bredvid och läste. till middag åt vi fläskfile. Gott var det ;) Just nu sitter jag och kollar på tv och sitter vid datan. Men bara så ni vet dt är ganska dålig teckning här så jag kanske inte svara på nått sms eller nått:P Men aja kommer hem lördag. Hoppas vi ses då :)

hare fint!


Shuu

Jag är verkligen sämst på att komma på rubriker... Men aja idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. har mest suttit vid datan och kollat på tv. sånna dagar behöver man ju alltid ;).  

 
En bild på mej   

 

BRITNEY IN GLOBEN!

Hejsan ! vill bara berätta att jaghar sett Britney ! det va skitkul. som ni redan vet så var jag där med Dannie, Lollo och Adelia på måndan. Sen på Tisdan var jag där med Mamma,Dannie och Pia :). Och juste innan Britney var det DJ havana, Hon var jätte duktig.  Vi såg christian luuk och carina berg, sen träffade jag och dannie johan palm dannie hälsa på han och jag han inte :P sen på tisdagen så träffade vi danny, dannie gick fram och ville ha kort på dom och jag fick vara fotografen ;) Det vart verkligen en lyckad dag :)


hare bäst!



Dream Sweet!

Nä nu ska jag kolla lite på nån film som är på tv. och sen gå och lägga mej är helt slut

Godnatt! dream sweet <3 


Kista med Dannie och Pernilla ;)

Hejhej. Tänkte berätta lite om vad lilla jag har gjort idag :). Jo idag har jag varit i kista med Dannie och Pernilla trevligttrevligt var det :D. Jag köpte en väska, ett par mörka jeanstajts och ett vit band som jag ska skriva BRITNEY på och ha imorrn;) Sen vid kl 7 kollade vi på Bio vi såg  the proposal (det är filmen nedanför).Med huvudrollerna Sandra bullock och Ryan Reynolds. Den var riktigt rolig! jag rekomenderar den ;). 


 



Stan ;)..... och godatt

Hejhej idag har jag varit i stan och kollat lite. Jag köpte en tröja(lägger in en blid på den imorron). Men det var trevligttrevligt ;). Men iallafall imorrn ska jag till kista med Dannie och shoppa å gå på bio:).  Och juste pernilla ska också hänga med. det ska bli skojskoj :D

Men ska gå och lägga mej starx hare bäst och godnatt ;)


Yeeye

BRITTAN PÅ MÅNDAG OCH TISDAG FÖR CASSIE & DANNIE! <3

       




Hos Farmor & Farfar

Hejhej här sitter jag hos farmor och farfar:). och kollar på simpson. Jag har inte gjort så mke idag. har mest läst XD. Jag läser twilight så jäkla bra ! Imorron ska mamma och pappa åka nån jätte snabb båt inne i stan som dom fick i bröllopspresent (stavningen?) Den heter typ ribb båt och åker jätte snabbt xD.  Men sen på söndan ska jag och Dannie till kista och shoppa. och så ska vi gå på bio för att jag fick det av henne när jag fyllde år ;).

Men kram på er!


Good morning !

God morgon! <3

idag vaknade jag kl 10 för pappa väckte mej. Fast jag gick inte upp fören halv 11:P. Men iallafall när jag gick upp tog jag en dusch och fixa iordning mej. och så sa Dannie att vi skulle se båda konstererna(stavningen?) med BRITTAN :D. för att Micke typ hade fått biljeter av sitt jobb:D. så första konsteren ska jag Dannie Lollo och Adelia gå på. Och andra ska jag Dannie, Mamma och Pia gå på :) riktigt kul ska det bli! Men jag kanske inte bloggar på några dagar för jag ska ner till stocholm och sådär. Kanske slänger in nått litet inlägg man vet ju aldrig ;)


Godnatt<3

Tänkte göra ett lite snabbt inlägg innan jag går och lägger mej xD

Godnatt på er !

och tack änen gång för designen jessica :) <33

kram Cassie

gästblogging

nu är det så att jag gästbloggar
åt min sötaste cassie,
har gjort en schysst design
till henne hoppas du
blir nöjd / jessica<---



bild ifrån sälen 09 . glömmer aldrig <3


Förlåt att jag inte har skrivit på så länge

hejhej sorry att jag inte skrivit på så länge.. har inte haft nån lust. men du tänkte jag berätta lite vad jag har idag och igår ;)

Igår: igår skulle jag mickis, dannie känna pengar. så vi hjälpte Micke (Dannies pappa) att bära massa planker. inte kul, men sen när vi äntligen va klara skulle vi självklart gå ner till mej och bära ännu fler plankor 'suck', men sen när vi äntligen var klara fick vi 100 kr var så vi bestämde oss att cykla upp till macarvids (hur det nu stavas) och äta pizza. för det var ju ändå ingen god mat hemma xD. men iallafall när vi bestälde  satt oss och snacka lite.. trevligttrevligt var det:). Juste sen när vi komm hem så skulle vi tälta xD. men det gick ju inte så bra.. för när vi var där i tältet så började det rengn och så sa Dannie och Mickis att det åskade, men jag hörde inget jag måste väll va döv xD, men iallafall vi gick in istället, jag säger bara vilka campingtjejer vi e :D

idag: Idag vaknade jag och mickis typ vid halv 12. Dannie vakna typ 12 xD. men när vi gick upp så gick vi ner till köket och skulle äta. och så kom pia och sa att allt i tältet hade blivit jätte blöttxD jag säger bara tur att inte vi sov där :), sen typ vid 1 eller 2 gick jag hem och städa rummet(inte kul)men iallafall efter jag hade gjort det satte jag mig vid datan å chilla lite och kollat på film :)
just nu kollar jag på beverly hills och chattar lite :)

Men kram på er och har det bäst !

//Cassie

RSS 2.0