Midsommar!

Idag har det varit Kanon! ;) Mina små söta kusiner har ju varit här.. Linus och My alltså. och så har mormor varit här och Dannies Familj.. Vi har haft det trevligt. juste Mickis var också här ;)..  Vi har kört 5 kamp å sådär.  Jag och Mormor var i lag. vi ägde juh    nästan xD. senare på kvällen gick jag mickis och Dannie till dannie och bada i dersas pool det var härligt :D, varmt och skönt.. efter det så gick jag hem å satt mej här och tog det lungt. Mickis sov hos dannie.. men hare bra allihopa :), lägger in bilder imorron..

Pussar <3

godnatt <3

nu ska jag gå å sova, är jätte trött.. bloggar kanske imorron:)
sov gott allihopa :)
pusspåer!(L)            


 
Jag..


Hej bloggen

Tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag.. idag har jag varit med Dannie och Mickis. Vi har inte gjort så mke.. Vet faktis inte varför jag gör det här inlägget :p, nää hejdå och hare bra


SOMMARLOV :)  

en blid på mej och Louise <3


Bjuder på den ;)


Mina dagar.

igår: Igår var jag me Dannie hon sov hos mej :). Vi sjöng och kolla på tv.. Juste vi skulle slå film rekord också.. men det gick inte så bra xD vi såg bara 2 filmer. Eller Dannie såg 1 och en halv för hon sommna. Men innan filmen lät det såhär: Jag är skit pigg asså, Men efter en halvtimme lät det såhär: ZzzzZzzzz. Jaja vad ska man säga.. Men sen när jag skulle sova så gick det ju inte så bra  för dannie snarka som en JÄ**VL* gris xD. så hon väckte mej typ 50 gånger kändes det som. 

Idag: Sen så vaknade vi, Jag halv 12 och Dannie halv 1 xD.. Hon väckte mej med sitt snarkande så jag fick lite damp :).Men iallafall, efter vi hade vaknat gick vi ner och ått lite frukost lunch. Sen spelade vi kort och då skulle självklakart sebbe va med. Han vann alla gånger, fast jag lät han bara vinna :) Senare kom Mickis och ville va med oss fast vem vill inte det ;). Nu ska vi försöka slå film rekord igen, vi får se hur det går ;)

Men puss på er och hare bäst :D

Cassie   


Tjo

Hejhej, här sitter jag med bästaste Dannie. Idag har jag varit med henne. Och vill bara säga att jag sov till 2 idag. starkt gjort asså. som sagt idag har jag varit med Dannie... Vi har Äsch tare imorron, orkar inte skriva. Men byebbye nu ska jag och Dannie kolla lite på film :)

Cassie
 

 
Dannie och Cassie

hejhej bloggen

Idag har jag varit i norrtälje och kollat på roslagstalang.. Vill bara säga att Louise och Denice var jätte bra :).. tyckte att nån av er skulle vinna. Hon som vann hete Elina tror jag. Hon hade skrivit en egen låt. Hon var ochså duktigt.. Och så Var E.M.D där! dom är så jäkla SNygga. Erik är klart snyggast! vi stog längst fram. och jag nuda Dannys hand. och jag krama han och Erik. Fast lyllos Lollo hon fick en blid som det var hon och Danny på. Men jag fick iallafall deras aoutografer :D. Just nu siter jag och kollar på tv. imorron vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska väll va me nån kompis. Hoppas det blir bättre väder! bara regnregn å regn. det ska ju vara sol!  

men här är lite Bilder :D    :



<3 
Här singenrar dom :) 

      

Danny och Erik :)


Här har vi E.M.D :D


Snyggaste Erik! <3
       
Här skriver dom autografer.
Danny Sötnosen :) 


Mattias :)

Erik <3

Erik <3
     
Kram Cassie


hej bloggen

spelade precis kort med familjen, förlora  så jäkla tråkit. Pappa  vann så han tror typ att han är bäst xD, men så äre inte för det är jag... Han hade bara tur ;). Imorron ska jag till NT och kolla på talangjakten. Lollo å Denice är me, HEJAR PÅ ER! och så kommer E.M.D va där. inte för att jag är ett fan precis men det ska bli kul att se dom. Nä n ska jag gå och lägga mej. ska ju upp ganska tidigt imorrn.. puss

Kram Cassie

Rock i parken

som sakt igår var jag i parken. det var kul, vi kolla på alla banden som sjöng och spelade. dom var jätte duktiga. och så puttade vi ner dannie i ett dike haha, det var det roligaste xD, haha alla typ mobba henne :D, närå. haha juste Mickis skulle gunga på nån gunga, och så hoppa hon ner i vattnet så hon blev lite blött xD haha. efter det var vi sugna på godis så då cycklade vi upp till ika me Frida :D, frida vad helt galen :). När det var slut så cyklade vi hem ända till sandviken :P, jag och mickis sov hos dannie :).


Kramar Cassandra    

skolavslutningen

igår var det skolavslutining, lite sorligt var det. kommer sakna 5:orna. idag hade sebbe å dom skolavslutning, så fick gå up tidigt på första dagen -.-, just nu siter jag här med Mickis å Dannie å myser :), senare blire träning för mej, men inte för dom två.. dom ska typ hjälpa Kent med nått. sen blir det ROCK i parken xD men puss på er och hare bäst för det ska jag ha :D er Cassie

Godnatt

nu ska jag gå o sova godnatt :) pussar! cassie

Hej bloggen.

Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag till norrtälje och köpte avslutningskläder. det blev en svart kläning :), kanske lite tråkit med svart men jag gilla den ;). just nu kollar jag på my new BFF,

 PS.    1 DAG KVAR !   hej !

hej bloggen.

hejhej, har precis duchat. vi hade ju match idag men vi förlorade med 2-1, så jäkla tråkit. men vi spelade bra och dom hade bara tur ;) . Imorron tänkte jag åka till norrtälje ska köpa avslutiningskläder, som måste göras! 

Men nu tänkte jag äta  lite liksom halv 10 haha 

byebye   

                                                                                                                

Hej bloggen.

Hej, skolan har väll varit okej. skönt att det bara är 2 DAGAR kvar! :D   oj komm på att jag inte har några kläder till skolavslutningen :o ÄR JAG DUM ELLER!?, nää får ta och fixa det imorron.., oj juste imorron är det godisdag, då ska det ätas ;), men nu ska jag ta å äta lite mellis.


bye din

Cassandra.


<3




Har tråkit,

Är i skolan fortsvarande och har skit tråkit, men sen senare idag blir det intel ika tråkit. För då är det match! :). vi ska mötta HSK. om ni vill kolla äre bara att komma upp te lunden kl 19:00 tror jag det va xD...


Men du måste jag gå

Puss din

Cassandra


Hej

Har precis kommit på ett namn, Fast det var typ sämst menmen,
 
Nu sitter jag i skolan, så kan bara göra ett litet inlägg,


Bye

din Cassandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0