In school

 
 
 
 

Tisdag 15 januari

Idag har jag varit i skolan. Det har inte hänt nått speciellt, lektionerna har rullat på som vanligt och nu sitter jag skit trött i soffan och kollar på film. Borde egentligen ägna mig åt att plugga men jag orkar inte. Det får jag göra lite senare helt enkelt, är expert på att skjuta undan saker... Men ni får ha de så bra, så hörs vi senare!


Kanske ska färga håret rött


Take me back


Lördags mys med my girls

Just nu är jag med Lollo och Dannie. Vi kollar på skräckfilm och jag håller på att dö. Hatar skräckfilmer men måste ändå utsättas för dem eftersom att Dannie och Lollo alltid envis om att kolla på dom. Blöö säger jag bara. Efter denna film så är det jag som bestämmer en komedi att kolla på!


Äntligen svensk tv!

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Känns skönt att vara hemma efter den jobbiga flygresan. Vi var tvungna att ta ett plan från krabi till bankok och sedan vänta i bankok 6 timmar innan flyget gick hem. Som tur var så fanns det väldigt mycket shopping på flygplatsen. ;) idag har jag gått i skolan, hade prov i företagsekonomin, gick väll inte sådär jätte bra. Men men, nu ska jag sova för jag är sjukt trött, godnatt!


Sista kvällen

Idag är det sista kvällen i Thailand. Imorgon åker vi hem så på fredag kommer jag befinna mig i Sverige igen. Har lite hemlängtan just nu så det ska bli skönt att komma hem :)


Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Sitter på hotellrummet och försöker få lite plugg gjort. Lättare sagt än gjort är det men måste försöka plugga lite eftersom att vi har prov dagen jag kommer hem från underbara Thailand. Vill inte lämna värmen samtidigt som jag bara vill till alla där hemma. Vill inte tillbaka till gråa Sverige... varför kan man inte bara få hit alla man längtar efter och va här? om det ändå kunde va så bra.

 
Melondrink, MUMS!

<3

just nu befinner jag mig i thailand. allt här är toppen, solar och badar heladagarna. inte helt fel om jag säga det själv.  jag åker hem om bara fyra dagar, men det ska bli jätte kul att träffa alla kompisar igen. Lägntar som fan efter er! 
 
mina tjejer <3

Just me

 
 
 
 
 
 

Myser på stranden


Thailand

Lite bilder från thailand 
 
 
Uppe på ett berg
 
 
Mamsen och jag 
 
 
dom stötte jag ihop med under vattnet 
 
 

RSS 2.0