fuck it

tjenare bloggen!
hur äre? livet flyter på rätt så bra för mig. :) Bara några dagar kvar tills jag åker till Spanien med laget, ska bli sjuuuukt nice! längtar, längtar, längtar! idag har jag tränat och varit hemma. har även solat... vilket var väldigt varmt :)
hörs imorrn!

Idag!

Tja! Skolan idag har väl varit helt ok. det flöt på rätt så bra faktiskt. Efter skolan så var jag med lollo, mickis och dannie. Vi åkte lite moppe, bland annat till bruket i ortala. vi gick in ditt, vilket man egentligen inte får... hehe.. men det var spännande, vi fota lite också :D kan visa lite bilder!
Imorgon blir det förhoppningsvis pluggdag med lollo och träning, juste! nu är det inte så lång kvar tills spanienresan med laget, längtar längtar längtar!

 

 







You died a little bit

igår var jag på bio i stockholm med lollo, vi såg I'am number four, den var väldigt bra faktiskt! Den borde ni se om ni funderar på bio ;). När vi kom hem från stan igår så var vi helt döda så det blev sängen nästan direkt. Idag har jag varit med dannie och lollo :) vi har åkt lite moppe och chillat, just nu är jag med dannie. Vi kollar lite på tv och snackar.

Vi hörs senare!


RSS 2.0