valborg

hejsvejs, just nu kollar vi på en film förutom mickis som sitter vid datan och kollar runt. idag har jag varit i skolan och sen åkte vi hem till dannie för att fira henne för hon fyllde faktiskt 15 i onsdags, och hemma hos dannie har vi gjort 5 kamp det va mickis och dannies mamma som fixade lekarna eller mickis höll i dom vi skulle kasta stenar på flaskor så dom ramlade och springa 10 varm runt en flaska och sen får ner spiken i flaskan :p haha vi kastade basket och skulle kasta ägg tillvarandra och skulle gå med en fet potatis på en sked och så skulle vi göra en kläd lina av sina kläder ;p sen på slutet så fick man en lapp med en kändis och man skulle sjunga en låt med den kändisen, och sen har vi badat i poolen men det va bara 35 grader så det va inte så varm faktiskt. sen har det inte hänt så mycket mer idag, har ni haft en trevlig valborg? det har iallafall jag :) men nu ska jag återvända till filmen så ni får ha det så bra.
puss och godnatt för det här blir nog det sista inlägget för ikväll.

inte skrivit på ett tag

Hej, sorry för att jag inte har bloggat så mycket men jag har inte haft tid. Men idag så fick jag reda på vad de var jag fick på svenska uppgift, jag fick MVG- :) jag blev riktigt nöjd för svenska är inte riktigt min starka sida. och nästa vecka ska vi börja med en ny uppgift. Vi skulle typ skriva en kärleksnovell.. kul.. hehe. Och juste igår hade vi NO prov, det gick ganska bra :) hoppas på ett VG. Men jag tänkte att ni kanske ville se lite bilder från denice fest så jag lägger in nåra :)


och grattis på dannie som fyller 15 idag :) stora tjejen alltså.


Bilder ;

 
Adelia när vi kör utmaningar ;)


 

jag adelia sandra och matilda :) 

 
:)

 
Denice ;D 

 
Mickis och adelia :D


Måste iväg och plugga lite engelska och spanska nu. vi hörs! 

/c

helgen

Hejhej!!

jag har inte kunnat skriva nånting i helgen för jag har varit i stockholm hos mormor och igår hos Denice:)

När jag och mamma kom ner till stockholm i fredags så plocka vi upp mormor och sen åkte vi till ikea. Sen när vi kom hem så satte vi oss och kolla lite på talang och sen gick jag och la mig, somna som en stock :P

På lördagen så åkte jag och mamma till kista. Jag hanlade 4 tröjor, en jacka och 2 thigts :) det var härligt behövde verkligen nått nytt i garderoben ;) men iallafall sen när vi hade varit där så körde mamma mig till denice som hade fest! det var verkligen skitkul!:)

Lägger in bilder sen:) 

/C

godnatt&sov gott

Hej nu tänkte jag hoppa i säng. vi hörs imorgon.
Puss&Godatt <3

21/4

Hello!

nu är jag på lite bättre humör. Idag när jag och dannie gick hem så höll jag seriöst på att frysa ihäl. Men eftersom att vi har mimmi här så var jag tvungen att gå ut igen. Men det gick bra :). Just nu är jag hemma själv med mimmi. Mamma och Pappa är och kollar på match i norrtälje när Sebbe spelar. dom kommer hem igen vid 11 tiden. Scary att vara hemma själv, alltså när jag var ute så tycke jag att jag såg mona-lisa! hehe.


Men ska kolla lite mer på andra avenyn, hejdå :)

skitväder

Hejsan.
Idag har det snöat.. kul.

/


jag är inte alls  på humör just nu.

L och D :D

hello, nu är jag med lollsan och dannie.. dom kör 5 stop medans jag chattar lite.
När vi kom hem till mig idag så gick vi ut en sväng med mimmi. Sen när vi kom tillbaka så tänkte vi sätta oss ute och sola lite med självklart så kommer det massa jävla moln. Hoppas solen är framme imorgon måste sola lite på brännan, haha om det finns någon ;)

Imorgon så ska jag träna, det var ett tag sen så det ska bli skitkul faktiskt. Men nu vill lollo göra ett inlägg

Vi hörs!


later.

Hej :) just nu är jag med lollo och dannie, vi tänkte köra lite wii nu så jag kan inte skriva mer, men vi hörs senare! :)

nattinatti :)

Nu är klockan strax 10 så det blir sängen för mig, igår somnade jag för sent så idag ska jag vara en duktig flicka och gå å lägga mig! hehe..


Godnatt sov gott!

 

Puss!

/ C

sol :D

Hej:)

skolan idag har varit helt okej, inget speciellt har hänt. när jag kom hem så satte jag mig på altanen och steeekte lite ;) Sjukt skönt och lite färg fick jag också. Shit jag vill verkligen ha sommar nu men så lång kvar är det inte. Det är ungefär bara 7 veckor kvar till sommarlovet.
Imorgon så ska lollosan komma hit, vi tänkte köra lite pluggdag och plugga lite spanska m.m. och sola! hoppas det blir fint väder bara.

Men här kommer lite bilder:

   
Här är en bild från idag när jag steekte!


 

En till. Lite färg har man väl fått eller ? ;)

/ c

godnatt :)

Hej!
jag kan inte sova så jag passar på att skriva lite. Just nu håller jag på att kolla på andra avenyn säsong 1. det  är jätte bra, kan inte sluta kolla. Jag rekomenderar det. Fast en sak bara, det finns bara 25 avsnitt av 100.så det är lite småjobbigt eftersom att det börjar bli riktigt spännande nu, men jag hoppas på att hon lägger ut fler avsnitt :) Imorgon är det skola som sagt så jag borde nog gå och lägga mig snart, men vi får väll se hur det går med det.

Men godatt på er nu! sov gott :)

 

Vi hörs imorrn!

Hej!

Idag vakna jag upp hos dannie, jag sov där igår. Vi gjorde inte så mycke sjöng mest och hade det mys! aa och imorgon börjar skolan igen. jag kan ju inte precis säga att jag känner mig så pepp inför det. skulle hellre vilja vara hemma lite mer och sooova! och den här veckan måste man också bli klar med nån svenska grej som handlar om shakespeares. Ganska ointressant faktiskt. Men nu ska jag kolla lite mer på andra avenyn. det är så jäkla bra.. håller på att kolla på säsong 1 på youtube. och jag tror nog inte att jag kommer skriva nått mer ikväll så det här blir nog första och sista inlägget för idag. 
 



Godnatt! tror jag.. 


  / C


D&C

Hello! här sitter jag med dannie. vi har ganska bråttom så det blir ett väldigt snabbt inlägg. slänger upp en bild på oss 2.

 

hejdå. /c

17/4

hej.
nu är jag hemma igen, kom hem för en stund sen. igår var det jätte mysigt.Vi var inne på datan och snackade. sen senare på dagen komm mickis också över. Hon hade liite överenergi haha. Ja.. hon dansade, väldigt underhållande var det iallafall! Men nu är ungen påväg till varberg så kommer inte träffa henne på ett tag :(.

Men nog om det. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men det kommer nog bli så att jag bara kommer sitta vid datan, som vanligt ^^ eller juste dannie och hennes familj ska komma över på middag! trevligt :)


jag skriver nog senare. Vi hörs!


min fula header och nyckeln

Just nu sitter jag och väntar på lollo medans hon duschar. hon är nog snart klar får man hoppas. när hon kommer tillbaka så tänkte vi iallafall gå upp till ica och handla, choklad blir det nog för mig, som alltid!

och juste jag ska göra nått åt min header. vet inte riktigt vad som har hänt med den. det är ju helt vit! :P lollo får hjälpa mig. kan berätta lite om skolan.. först så hade vi engelska det var rätt kul men så självklart så glömmer jag min nyckel där, så jag försöker hinna tillbaks innan läraren går, men så hinner jag inte. men då går jag och lollo tillbaka dit innan lunch. men vi hittade den aldrig. å jag blir fett depp likom det kostar fan 50 spänn att köpa en ny och + att jag redan köpt en förut.

... men det slutade iallafall bra, nån hade lämnat in det ! :D


intressant inlägg..hehe

hejdå :)

 

här är en bild på mig, lollo och mickis :)


hello

Hej du !

nu blev det dags att skriva igen. Det känns faktiskt kul att börja blogga igen. det är nästan så att man skriva om nästan allt som händer, men det skulle nog ta lite tid.

upps nu ropar lollo att vi ska äta, förlåt för alla korta inlägg.

vi hörs! :)

Tvingad

ja nu sitter man här tvingad av michaela andersson att blogga, mm så är det. och ingen aning har man om vad man kan skriva heller...

men iallafall nu sitter jag här med Lollsan :) somjag ska sova hos tonight ;) 


hejdå.


godnatt

nu ska jag hoppa i säng, är hur trött som helst så det blir i sängen tidigt
puss & godnatt 




 

hejdå.

blogga igen.. vad tycker ni?

Hej! :)

jag har tänkt lite och jag kanske vill börja blogga igen. jag kommer nog skriva om vardagen, mode, musik och precis allt som dyker upp i huvet! 

haha å man får ju hoppas på att nån läser bloggen också. men men det blev ett kort första inlägg för jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer. men vi hörs!

puss (:

 

slänger in en bild på mig, lollo och mickis :)

RSS 2.0