ville bara säga godnatt

nu tänkte jag läsa min kära bok igen som jag gjorde igår, elsas mode!
och så har jag tänkt på att jag alltid gör väldigt korta inlägg.. ska försöka bli bättre på att göra dom lite längre... men det får bli nån annan gång för nu vill jag läsa läsa läsa! hehe

Godnatt!

min dag

Tjena! allt bra? med mig är det bra, livet flyter på liksom... Idag har jag haft det skönt. När jag kom hem somna jag i soffan och efter det har jag bara kollat på tv, nice. men nu måste jag dra, plugget väntar liksom!

I'am colorblind

Med musiken på hösta volym sitter jag nu och pluggar lite spanska, ganska behövligt faktiskt eftersom att jag, lollo och dannie inte pluggade nånting. Men vi hade det trevligt iallafall. skulle igentligen haft tränig idag också men den blev inställd på grund av vädret. Vad är det med Sverige igentligen, ska det aldirg bli sommar eller!? Tur att jag åker till Spanien om drygt en månad med fotbollslaget iallafall, så att man får lite värme, längtar!


Lyssnar på colorblind av counting crows, fin låt


hanging with the girls

Just nu är jag med lollo och dannie. vi kollade precis oc, så jävla bra. Marissa och Ryan är nog det finaste som finns, så jävla söta! Men nu måste vi nog ta arslet ur vagnen och börja plugga!


I thought I could fly, but I'm going down down down.

Tänkte läsa lite innan jag går och lägger mig, håller på att läsa Elsas mode. Ganska bra faktiskt! Hörs imorrn alla fina! :*


H&M

 
likelikelike!
199 kr på hm, den är min!
Den passar perfekt till ett par ljusa jeansshorts och ett snyggt mönstrat linne.

Everybody hurts someday

hej hopp.

Allt är bra med mig men fick för mig att skriva lite, ett litet ryck liksom. Men får se om jag fortsätter, kanske kan vara lite kul ändå ;)

Min dag har varit bra, Dannie våldgästa mig som vanligt, men det var trevligt, härlig tjej dedär! imorrn blire förhoppningsvis pluggdag med Louise. Kan behövas..


en bild på moi!


Outfit


livet känns ganska...

livet känns ganska svårt just nu, men det blir bättre sen. det blir det alltid.
idag hängde jag med lollo hem, vi fota lite och snackade.

funny how things can change.

hej
det var ett tag sen jag skrev nu. jag kommer nog inte bli bättre på det nu heller. Men varför inte ge det ett nytt försök. Idag är jag hemma, har sportlov, ganska så soft faktiskt. Kanske drar in till norrtälje och äter på kina med några, men måste se om plånboken tillåter det först...
Nu måste jag ringa min daddy, alla som undra, hare!

RSS 2.0