life is not always easy.

jag tror man inte kan störa sig på en person mer än vad gör på dig just nu.

det har äntligen hänt nånting men det känns fortfarande som vanligt, typ.


the weekend

heej
nu har det gått över en vecka sen jag bloggade, ledsen för det.
helgen har varit bra.
ifredags var jag hos Anton, det var myyss :)
ilördags så var jag med Lollo,Mickis och Dannie. Träffade även sötnosarna emmy och fanny.
isöndags så kom jag hem och var helt slut, så det ända jag gjorde va att plugga lite och sova.
och till sist, idag så har jag rå pluggat no.

aa, hare bra

helgen

Helgen har tillbringas med Louise Molander, Michaela Andersson och Daniella Näslund, riktigt underbara personer de!
På fredan var jag med lollo, vi gick till draget och va där ett tag sen gick vi hem, vi gjorde inte så mycket mer, var så jäkla trött... 
På lördagen så vaknade jag upp hos lollo av att pappa ringer och vill ha hjälp att panta burkar så jag åkte upp med honom och fixa de, satan va mycke burkar de va... Efteråt så gick jag tillbaka. Sen senare så kom dannie och mickis! Vi spelade kort och snackade mest! det va mys.

men nu ska jag öva lite inför en engelska redovisning som ska göras imorrn!
hörs!

here we go..


life is not always easy.

heej.

idag har jag varit i skolan, där var allt som vanligt. När jag kom hem gjorde jag iordning lite mellis som jag satt och åt framför smallville. Lite senare så började jag plugga so. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar runt lite. Imorrn blir det att sova hos Lollo, myyss! Jag tror vi ska gå en stund på draget också.. kanske händer det, haha. Ni förstår nog inte vad jag menar men, aa skitsamma.


Iblans känns det verkligen meningslöst med oss. Vi säger saker, vi säger att vi vill försöka, men vad händer med det? ingenting.
Jag tror inte jag kan ha det såhär längre, jag vill ha en förändring.

det är meningslöst.

Varför försöker vi ens?

never say never.

Heej!
Idag så har det varit skola, kändes såååhär segt att gå upp i morse. Skolan var som vanlligt, det började med svenska högläsning och slutade med engelska högläsning. Låter härligt va? där i mellan hade vi idrott, bild och so. Efter skolan hängde jag med dannie hem och var med henne och mickis. Det var kul, vi sjöng och spelade in mest :). Imorrn så blir det förhoppningsvis pluggdag med lollo. Har lite grejer som måste fixas klart. Och imorrn ska det snöa också.. känns lite förtidigt med vinter nu. Vill inte att det ska bli kalt och snöigt :( vill ha sommar ist. Men det är ju tur att jag åker till Thailand om 38 dagar iallafall! ;)
Men nu ska jag gå, kanske slänger in nått inlägg lite senare, hej så länge! :)


mig just nu..

natti natti

nu tänkte jag hoppa i säng!
Imorgon börjar skolan igen.. känner mig inte så taggad på att gå kl 7.. men men.

godnatt på er, hörs imorrn!

Home!

hej nu är jag hemma igen efter en mysig helg på landet!

 

 

 
här är några bilder som jag tog igår, men det blev ingen bra skärpa när man ladda upp dom ju... :(

I don't wanna close my eyes.

nu tänkte jag sova känner mig ganska trött. Har precis spelat kort med familjen och mormor! :) Jag har också varit ute och fotat lite idag men har inte lagt in nån bild på datan så kan inte visa nån än men imorrn så.
åh, kolla på så mycket bättre idag, det var riktigt bra faktiskt, nån som har sett de? :) 

aja, nu ska falla mig in i min skönhetssömn... haha hejdå och vi hörs imorrn! 


  
bjuder på en riktigt snygg bild på mig och min söta lilla kusin! <3

Idol.

hej på er! :)

Just nu sitter jag i sängen och tänker på Vampier Diaries som är så jävla bra! Alltså om det är nån som inte har sett de så rekomenderar jag de.. så hilma bra asså..hehe. Funderar på att kanske kolla på nått avsnitt igen, men vi får se. Idag så har jag inte gjort så mycket. Gick upp kl 12 och då satte jag mig vid tven och kolla på nån film, Familjen Robinson tror jag det hete. Det var en teckand film, men aa den var bra iallafall ^^. Sen så gick jag ut och fota lite, kanske lägger in nån bild sen lite senare. Igår var det som sagt idol, och olle var bäst som vanligt haha. Det var Geir som åkte ut, tyckte det var ganska bra faktisk. Det stod mellan honom och Andreas och om jag ska säga vad jag tycker så gillar jag Andreas mer
Men nu ska jag kolla lite på Vampier Diaries, vi hörs!

puusss.

Now I'm here.

Nu har jag kommit fram till landet. Skönt att vara framme efter en lång biltur. Just nu sitter jag och kollar på postkodsmiljonärerna och efter kommer idol, jag säger bara heja olle! Han är så jävla bra, han ska fan vinna hela skiten, haha.

Men nu tänkte jag ta och käka lite, lägger kanske upp nån bild och visar hur det ser ut här uppe senare.

hej så länge!


I feel so lost but what can I do? 'Cause I know this love seems real. But I don't know how to feel.

heej

just nu sitter jag på mammas jobb och kollar runt lite på datan. Tänkte snart gå ner på stan och kolla runt lite, kanske hittar nått nytt. Vid fyra tiden så ska vi ge oss iväg upp till landet, hela familjen och mormor. Myyss.
Ja, och min design... den måste fixas. Får se om lollo kanske vill hjälpa mig för jag kan absolut igenting om att fixa design så om nån har lust och göra en så är det bara att säga till! :) Men nu tänkte jag dra mig ner på stan, vi hörs nog ikväll när jag har kommit upp till kära landet!

bye.

länge sen nu!

heej!

nu var det ett bra tag sen jag skrev här. Just nu är det höstlov! så jäkla skönt. Har varit ganska mycket i skolan så det passade verkligen bra! Idag är det torsdag och imorrn åker jag till landet. Känner mig inte speciellt taggad på att åka dit, hade hellre varit hemma med kompisarna.. men men man ska inte klaga.

jag vet inte riktigt om jag ska börja blogga igen, får se.
men vi hörs nog inom kort iallafall! hare!


RSS 2.0