- bilder

här är lite bilder från när jag var hemma hos mickis med tjejerna.


 
Mickis och Dannie!!

 
Dannie. :)

 
jag och Lollo.

 


 

 
 


 


 


Kläder.

Här är kläderna jag köpte i stocholm :)
Enjoy!

      

    .

Godmorgon.

hejhej, just nu sitter jag i soffan och kollar på våra bästa år, jag gick up för en stund sen. Idag skulle jag egentligen åka och bada med Denice, Lollo, Emilia och Isabella men vädret vart ju inte så bra så vi ska göra det nån annan dag.. 


det har tagit typ en timme att skriva det här så just nu kollar jag inte på våra bästa år, hejdå !

tjenna

hej där!

igår var jag och Lollo i stan och shoppa och jag kom hem med 4 nya tröjor och ett par jeans och det bästa va att allt var på rea. Det var jätte mycke sommarrea faktiskt, i nästan varje affär. Vi åkte in med bussen kvart över 10 och var i stan ungefär halv 12. Sen så åkte vi hem vid 6 så vi gick runt i stan 6 och en halv timme, snacka om att man var helt slut när man kom hem! Och jag älskar att vara i stockholm nu på sommaren, det är så mysigt! haha.

Idag så har jag också varit med lollo, vi har solat och badat med Denice, Emilia och Isabella på dagen, sen lite senare vid 4 tiden så träffa vi Mickis, Dannie, Jonte, Eric, Frida och Sofie :). Det va kul.

Nu ska jag fortsätta att kolla på matchen, det är spanien och portugal som spelar.
hejdå!

Today

Hejsan!

Idag har jag varit med Lollo, Mickis och Dannie. Det har varit jättekul, vi har legat ute i solen och solat och badat. så jäkla härligt med sommar nu alltså! 

Tjejerna ska sova här ikväll så det blir mys. Imorgon ska jag och Lollo in till stan och shoppa, det är är bra för jag behöver verkligen nått nytt i garderoben.

jaja det var nog allt, ha de så bra! :)


dags att sova.

hej!
just nu ligger jag i sängen och kollar på film. Jag valde att kolla på en tecknad eftersom att jag precis har kollat på en jätte läskig film. jag kommer inte ihåg nu va den heter men den var liksom psykis, aa skit äcklig iallafall. så efter den filmen fick det bli skönheten och odjuret för mig! haha. ska jag va helt ärlig så älskar jag tecknade filmer, det är verkligen något som jag aldrig kommer växa ifrån. Lite pinsamt kanske, men sant. Men vi hörs nog imorgon nu för jag ska försätta att kolla på min underbara och jätte braiga film! haha bra svenska blev det där känner jag (braiga?) 

haha, kram på er och godnatt!


midsommar!

igår var det minsommar, den firades med släkt och vänner. Det var jätte trevligt och vädret kunde man inte klaga på heller, det var underbart! Jag tror det är första gången på väldigt läge som det är fint väder på midsommar. Jag kommer ihåg att jag hade min gammla vinterjacka på mig förra året, haha. Men iallafall, det var över 50 personer hemma hos mig och dannie i sandis :o fast vad gör det, det var jätte trevligt med massa folk.

det var nog allt jag ville säga om denna midsommar, hare!


 
här va man glad :)

,

jag måste sluta lyssna på deppmusik.. nån som har lite förslag på låtar?

-

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig.


-

hejsanhoppsan!

Idag har jag varit med lollo och dannie :D, det blev lite bilder, men kameran laddar så kan inte lägga in nån nu men det kommer nog.. tror jag. Vi gjorde inget speciellt, typ snacka, var ute med rossi och pluggade. Jag har svenskaprov på torsdag och jag kan ingenting känns det som. Provet kommer handla om ordklasser och sånt. Det är jobbigt för jag blandra ihop allt. men jag får pressa in det bara.. fyfan. Och juste idag hade vi matteprov också (JIPPE) not. Alltså jag vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas på att det blev bra, jag vill ha VG!

Men nu ska jag plugga mer svenska, va härligt!

Hörs sen! :)
/C

RSS 2.0